شتر مرغ(ostrich)

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

شتر مرغ(ostrich)

اصول و آموزش پرورش شتر مرغ

درباره وبلاگ

به نام خدا این وبلاک جهت آموزش اطلاعات مفید برای پرورش شتر مرغ راه اندازی گردیده امید واریم از مطالب آن استفاده فرمایید.


آمار کاربران

مطالب اخير

مطالب پربازدید

مطالب تصادفی

آرشيو وبلاگ

برچسبها

 

 

 

 

کتاب آموزشی مدیریت پرورش شتر مرغ

در قالب pdf+کاملا رایگان+طرح توجیهی

(برای دانلود بر روی لینک کلیک کنید)

نوع مطلب : پرورش شتر مرغ,
برچسب ها : پرورش شتر مرغ,Hl,ca v,va ajv lvyوکتاب آموزشی پرورش شتر مرغ,دانلود کتاب آموزشی پرورش شتر مرغ,دانلودpdfپرورش شتر مرغ,nhkg,دانلود کتاب مدیریت پرورش شتر مرغ,دانلود کتاب طرح توجیحی پرورش شتر مرغ,دانلود پی دی اف آموزش پرورش شتر مرغ,کتاب آموزش کلیدی پرورش شتر مرغ,کتاب تخصصی پرورش شتر مرغ,pdfپرورش شتر مرغ,دانلود رایگان کتاب پرورش شتر مرغ,دانلود کتاب پرورش شتر مرغ از سایت سیمرغ,دانلود صددرصد کتاب پرورش شتر مرغ,v,پرورش شتر مرغ+کتاب,کتاب+مقاله+pdf+متن پرورش شتر مرغ,

سه شنبه 16 آذر 1395

 

 

*نحوه آغاز یک پروژه

*اولویـت استانها

طبق بررسی های انجام شده توسط کارشناسان داخلی و خارجی و همچنین تجارب بدست آمده از مزارع فعال در مناطق گوناگون کشور در سالهای اخیر، هم اکنون به جرات می توان گفت که تمامی نقاط ایران جهت پرورش شترمرغ مناسب بوده و این پرنده با کلیه نقاط کشور سازگار است.

اما به هر حال مناطقی وجود دارند که شروع پرورش در آنها مستلزم صرف هزینه های کمتر بوده و به دلیل سازگاری بهتر پرنده با آب و هوای آن نقاط احتمال تولید بیشتر و بهتر وجود دارد که این امر به خودی خود باعث کاهش هزینه های تولیدی و افزایش توان رقابتی تولیدکننده خواهد بود.

به طور کلی شترمرغ ها سازگاری بهتری با آب و هوای گرم و نیمه خشک دارند و به همین دلیل نقاط کویری و یا حاشیه کویر مناسبترین مناطق جهت احداث مزارع عنوان می گردند. لذا توصیه ما به کلیه علاقه مندان این است که جهت انتخاب مکان مناسب توجه بیشتری را به نقاط گرمسیر کشور معطوف دارند. علاوه بر مطالب فوق دلایل دیگری هم می توانند در اولویت بندی مناطق گوناگون موثر باشند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

تراکم مزارع موجود در منطقه: تراکم بیش از حد احتمال انتقال بیماریها را افزایش داده و تراکم کمتر از حد معمول موجب رشد کم سرعت منطقه و کمی امکانات موجود خوهد شد.

امکانات در دسترس: هرچه امکانات موجود از قبیل: کارخانه خوراک دام، کشتارگاه، صنایع فرآوری و تکمیلی و … بیشتر باشد سرمایه گذاری شما ریسک کمتری خواهد داشت.

دوری یا نزدیکی به راه های ارتباطی مناسب: هرچه امکانات شما جهت رساندن محصول تولیدی به بازار مصرف بیشتر باشد سرمایه گذاری شما نیز مطمئن تر خواهد بود.

نزدیکی به بازار مصرف: این امر سبب می گردد تا محصول شما زودتر و با هزینه کمتری به دست مصرف کنندگان برسد که این مسئله به نوبه خود موجب افزایش توان رقابتی شما خواهدشد.

با توجه به موارد گفته شده و عنایـت به نکاتی از قبیل: نزدیکی به بازار مصرف، وجود امکانات زیربنائی مناسب و تراکم مناسب مزارع موجود می توان تا حدودی اولویت استانهای گوناگون را به شرح زیر تعیین کرد:

*استان سمنان

*استان مرکزی

*استان اصفهان

*استان قزوین

*استانهای شرقی مانند استان خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، *سیستان و بلوچستان

*مناطق مرکزی کشور شامل استانهای: کرمان، یزد، شیراز

*استان تهران

*استان زنجان

برای مشهاده به (ادامــــــــــــــه ی مطلب) مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب...

نوع مطلب : پرورش شتر مرغ,
برچسب ها : شتر مرغ,آغاز یک پروژه شتر مرغ,29 نکته درباره شتر مرغ,شتر مرغ مولد,تجهيزات جوجه کشي شتر مرغ,تغذیه شترمرغ ها چیست,چگونه شترمرغ را بفروشم,صنعت شترمرغ در اسپانیا,خواص درمانی رون شترمرغ,مریضی های شتر مرغ,مریضی های شتر مرغ عفونت های شترمرغ,انگل های شتر مرغ,بیماریهای واگیردار شت مرغ,بیماریهای تغذیه ای شتر مرغ,بیماریهای تغذیه ای شتر مرغ نحوه گرفتن مجوزهای قانونی پرورش شترمرغ,انتخاب زمین پرورش شترمرغ,خرید تخم شتر مرغ نطفه دار و جوجه کشی,خرید پرندگان مولد شتر مرغ,

چهارشنبه 3 آذر 1395

بخش اول

*منابع تولید

احداث مزرعه شتر مرغ برای هر کسی پر ماجراست . برای راه اندازی مزرعه شتر مرغ به زمین , نیروی کار, آب مجوز ونقدینگی نیاز دارید. قبل از آغاز چنین پروژه ای برخی از جنبه های مورد نیاز را مورد بررسی قرار می دهیم.

*زمین:

باید بررسی کنید که چگونه از زمینی که در اختیار دارید استفاده کنید . بسته به اینکه چه گزینه هایی در شروع کار در نظر گرفته اید باید تصمیم بگیرید که چه مقدار زمین برای جفت گیری نگهداری جوجه پرورش پرنده تا سن کشتار وتجهیزات جوجه کشی اختصاص دهید. ممکن است فضا های دیگری را برای ساختمان های اداری , فروشگاه یا محل استراحت کارگران در نظر بگیرید.

گروه بندی معمول شتر مرغ ها به صورت دسته های سه تای یعنی یک نر و دو ماده است اما شما ممکن است نگهداری جفتی(یک نر ویک ماده)یا دسته های چهار تایی(یک نر وسه ماده)یا نگهداری دسته جمعی را در نظر بگیرید ما نگداری جفتی یا سه تایی را توصیه می کنیم چون کنترل عملکرد فردی هر پرنده امکان پذیر است. فضای مورد نیاز برای پرورش دسته سه تایی 30متر در 50متر ودر مجموع 1500متر مربع است .

جوجه ها طی چهار هفته اول زندگی به فضای کمی نیاز دارند فضای 2 متر در 10متر برای 20 جوجه کافی است لیکنجوجه ها سرعت رشد چشمگیری دارند باسرعت رشد جوجه ها نیاز به فضای پرورشی به سرعت افزایش می یابد.بسته به شرایط آب وهوایی جوجه ها هنگام شب به سالن احتیاج دارند. در صورت وجود منبع گرمایی همه جوجه ها باید به این منبع گرمایی دسترسی داشته باشند. بر اساس احتیاجات بدنشان جوجه ها باید دور از حرارت بنشینند. وقتی جوجه ها مستقیما از هچر به زیر سایه بان در طول روز منتقل می شوند در دو هفته اول به یک لامپ حرارتی در طول شب احتیاج دارند. سایه ابن حتی به شکل سایه درخت عامل مهمی برای شتر مرغ ها درهر سنی است. در مواقعی که در نظر دارید تجهیزات جوجه کشی را خودتان داشته باشید باید ابعاد اتاق مورد نیاز را در نظر داشته باشید که بستگی به انکوباتور و هچر خریداری شده دارد. یه یک اتاق برای انکوباتور یک اتاق برای هچر, محلی برای تمیز کردن تخم ها و محلی اختیاری برای ذخیره تخم ها قبل از قرار دادن در انکوباتور نیاز دارید.

برای مشهاده به (ادامــــــــــــــه ی مطلب) مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب...

نوع مطلب : پرورش شتر مرغ,
برچسب ها : چگونگی پرورش شتر مرغ,احداث مزرعه شتر مرغ,چگونگی احداث مزرعه ی شتر مرغ,چگونگی پرورش جوجه شتر مرغ,عوامل موثر در پرورش شتر مرغ,عوامل موثر در تاسیس مزرعه شتر مرغ,

چهارشنبه 12 خرداد 1395

 

عوامل اقتصادی پرورش شتر مرغ:

در سالهاي اخير توجه زيادي به پرورش شترمرغ شده است. نظر به اينكه عوامل اقتصادي يكي از اركان هر حرفه اي را تشكيل مي دهند. اين حرفه نيز مستثني نبوده و بايد هزينه ها و درآمدها جهت برآورد اقتصادي ارزيابي شوند. همانند پرورش دامهاي ديگر در اينجا نيز زمين يكي از محدوديت ها به حساب مي آيد. ولي در مقايسه با ساير دامها، پرورش شترمرغ به زمين كمتري نياز دارد.

در روشهاي بسته پرورش شترمرغ، براي هر 3 قطعه ( 1 نر و 2 ماده ، يك تريو ) تنها به 1/0 هكتار زمين نياز است. هزينه ها: هزينه هايي كه بايد به حساب آيند شامل هزينه هاي ثابت ( ساختمانها و تجهيزات ) و هزينه هاي جاري مانند ( خوراك، كارگر، تعميرات، سوخت و ملزومات دامپزشكي ) مي‌باشند. براي تداوم و موفقيت پروژه، هزينه هاي جاري و بخشي از هزينه هاي ثابت بايد بوسيله فروش هرسال يا هرسري جوجه يا تخم پوشش داده شوند . سود ناخالص به صورت تفاوت بين درآمدهاي حاصل از فروش محصولات شترمرغ و سرشكني روي هزينه هاي جاري محاسبه مي شود، در حاليكه سود خالص تفاوت بين درآمد حاصل از فروش ها و جمع دو هزينه متغير و ثابت است. هزينه استهلاك براي ساختمانها در 10 سال و براي تجهيزات در 6 سال محاسبه مي شود. يا اينكه مي توان برا ي هر دو مورد 8 سال در نظر گرفت. در نتيجه هزينه استهلاك به هزينه هاي جاري براي هرشترمرغ، ضافه مي شود. براي پروژه هاي شترمرغ تفكيك هزينه هاي زير تنها به عنوان يك راهنماي تقريبي مورد استفاده قرار مي گيرد.

برای مشهاده به (ادامــــــــــــــه ی مطلب) مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب...

نوع مطلب : پرورش شتر مرغ,
برچسب ها : عوامل اقتصادی پرورش شتر مرغ,بازار کسب و کار پرورش شتر مرغ,راه های کسب درآمد از پرورش شتر مرغ,چگونگی کسب درآمد از پرورش شتر مرغ,اقدامات لازم برای کسب درآمد و سود دهی پرورش شتر مرغ,

چهارشنبه 12 خرداد 1395

رفتار شناسی:

در محيط طبيعي شترمرغ در خارج از فصل توليد مثل گونه‌اي اجتماعي است و گروههايي از جنس و سنين مختلف را بويژه پيرامون چالابها تشكيل مي‌ دهد. در اين محيط ها شترمرغ با انواع گوناگون حيوانات روبروست و معمولأ از برخورد نزديك با ساير حيوانات پرهيز مي كند و كمتر رفتار خشن نسبت به آنها ابراز داشته و در 75 درصد از موارد با چشم پوشي يا تحمل، با ساير حيوانات برخورد مي كند.

طبق تحقيقات انجام شده رفتار تميز كردن پرو بال در طول صبح بيشتر از بعد از ظهر بوده برعكس حمام خاك در صبح خيلي كم انجام مي شود اما در طول بعد از ظهر بتدريج بيشتر شده و هنگام غروب به حداكثر مي رسد.

رفتار رقص والتس كه توسط شترمرغ ها ي در اسارت نيز اجرا مي شود بيشتر هنگام خلاصي شترمرغ ها از ترس يا مدت كوتاهي پس از خروج آنها از محل نگهداري شبانه صورت مي گيرد.

هنگام خواب، شترمرغ هاي بالغ مايلند سرشان را بالا نگهدارند در حاليكه جوجه هاي جوان دوست دارند در وضعيت دمر بخوابند.

جوجه هاي پرورش يافته توسط شترمرغ هاي دايه، رفتارهاي غيرعادي مثل خوردن چوب از خود نشان نمي دهند. از جمله رفتارهاي ناشي از خوراك دادن غلط جوجه ها و واكنش در برابر عوامل محيطي خاص كه عمدتاً شرايط زير حد مطلوب پرورش است، مي توان به نوك زدن به پنجه و سر و نيز پركندن با منقار اشاره كرد.

طبق بررسي انجام شده جوجه ها به محرك سبز 10 برابر بيش از محرك سفيد نوك مي زنند. مدفوع خواري هم در حالت وحش و هم در اسارت در جوجه ها مشاهده شده است.

برای مشهاده به (ادامــــــــــــــه ی مطلب) مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب...

نوع مطلب : پرورش شتر مرغ,
برچسب ها : آموزش پرورش شتر مرغ,مقالات آموزشی درباره ی شتر مرغ,]',چگونگی زندگی شتر مرغ,شیوه های نوین پرورش شتر مرغ,قیمت شتر مرغ بالغ,قیمت جوجه شتر مرغ,عوامل اقتصادی بر پرورش شتر مرغ,بازار پرورش شتر مرغ,چگونگی پرورش جوجه ی شتر مرغ,کتاب آموزشی پرورش شتر مرغ,پرورش شتر مرغ,ajv lvy,شتر مرغ های پرورشی,آغاز پروژه ی شتر مرغ,حرکت و رفتار شناسی شتر مرغ,

چهارشنبه 12 خرداد 1395

مقاله مقدماتی برای آشنایی بیشتر.....

شترمرغ (نام علمی: Struthio camelus) نوعی پرنده بی پروا بومی آفریقا از راستهٔ سینه‌پهنان Struthioniformes است. شترمرغ بزرگترین پرندهٔ زنده دنیاست و تخم آن نیز از هر پرنده زنده دیگری بزرگتر است.

شترمرغ ظاهر منحصربه‌فردی دارد که آن را از پرندگان دیگر متمایز می‌کند. آنها با گردن و پاهای بلند خود قادرند با سرعت حدود ۷۰ کیلومتر بدوند که بالاترین سرعت زمینی در میان تمام پرنده‌هاست. غذای اصلی شترمرغ گیاهان است اما از بی مهرگان هم تغذیه می‌کنند. آنها به صورت گروهی و در گروه‌های پنج تا پنجاه نفری گذران زندگی می‌کنند و در هنگام خطر یا برای پنهان شدن روی زمین دراز کشیده یا فرار می‌کنند اما اگر در گوشه‌ای گیر افتاده و را فراری نداشته باشند با پاهای قدرتمند خود به دشمن حمله می‌کنند.

شترمرغ‌ها اهلی هم شده‌اند و در برخی نقاط دنیا پرورش داده می‌شوند. پرهای آنها کاربرد زینتی دارد و در پوشاک هم استفاده می‌شود. پوست آنها برای تولید چرم استفاده شده و گوشتشان نیز در بازار عرضه می‌شود.

شترمرغ نر پرها سیاهی دارد و انتهای پرها و بال‌های آن سفید است ولی پرهای شترمرغ ماده قهوه‌ای رنگ است. سر و گردن شترمرغ بدون پر و طاس است. این پرنده اغلب بصورت گروهی در بین گله‌های پستانداران علفخوار همچون گورخر و گاومیش و کل یال‌دار به سر می‌برد.

برای مشهاده به (ادامــــــــــــــه ی مطلب) مراجعه فرمایید.

ادامه مطلب...

نوع مطلب : پرورش شتر مرغ,
برچسب ها : شتر مرغ,شتر مرغ بالغ,شتر مرغ گوشتی,شتر مرغ تخمی,آموزش پرورش شتر مرغ,فروش تخم شتر مرغ,فروش فیلم آموزشی شتر مرغ,فروش شتر مرغ,فروش شتر مرغ بالغ,فروش جزوه آموزشی پرورش شتر مرغ,فروش کتاب پرورش شتر مرغ,;jhf vhd'hk v,va شتر مرغ,اطلاعات تکمیلی شتر مرغ,

سه شنبه 11 اسفند 1394

صفحه قبل 1 صفحه بعد

موضوعات

عضویت سریع

خبرنامه

جعبه پیام

جستجو

آمار وبلاگ

  • آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 2
  • بازدید دیروز : 0
  • بازدید هفته گذشته : 2
  • بازدید ماه گذشته : 3
  • بازدید سال گذشته : 781
  • کل بازدید : 1888
  • کل مطالب : 6
  • نظرات : 0
  • رنک گوگل :

امکانات جانبی

پرورش شتر مرغ و حیوانات دامی...
ما را در سایت پرورش شتر مرغ و حیوانات دامی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : s30morghc بازدید : 12 تاريخ : دوشنبه 29 خرداد 1396 ساعت: 19:28